Бърза и лесна инсталация

При идеални условия техниците могат да приключат работа за около 30 минути. Системата се инсталира толкова лесно, че голяма част от хората могат да се справят и сами.

Красота и естетика

Системата СМАРТ СОТ е безжична и не изисква окабеляване при инсталация. Дизайнът на устройствата е нежен и лесно се вписва цветово във всеки дом.

Грижа за хората

СМАРТ СОТ е интелигентна система за сигурност, а това включва много повече от обикновена охрана на обекти. Грижим се не само за неприкосновеността на периметъра, но и за безопасността на обитателите му.

Енергийна независимост

Потреблението на енергия, от интелигентната система за сигурност СМАРТ СОТ, е силно оптимизирано и с един комплект батерии детекторите могат да работят до 7 години.

Контрол отвсякъде

Управляваш СМАРТ СОТ с мобилно приложение. То дава информация за всеки детектор и позволява лесно и бързо включване и изключване на охранителния режим.

Кучето не е проблем

Детекторите в системата СМАРТ СОТ работят по специални алгоритми, които са програмирани да разграничават хората от други движещи се обекти. Домашните любимци не са пречка за СМАРТ СОТ.

СМАРТ СОТ услуги с реакция от автопатрул и техническа поддръжка може да не са достъпни във всички области или може да изискват допълнителни такси. Посетете smartsot.com или позвънете на телефон 070010004, за да научите повече и да видите пълна карта на покритие. Промоционалната цена е валидна при сключен едногодишен договор за СМАРТ СОТ услуга с месечна такса. Обявената месечна такса е актуална за обекти в градска зона. 

preloader